Актуалната услуга “Събиране на вземания” в помощ на затруднени компании | кредити Варна | потребителски кредит | ипотечен кредит | бизнес кредит | студентски кредит | Разпро кредит 
Актуалната услуга “Събиране на вземания” в помощ на затруднени компании

“РазПро Финанс Консулт” ЕАД е новосъздадена фирма, с централен офис в гр. Варна.

Младата си възраст дружеството компенсира с опита и уменията на екипа от икономисти и юристи, които работят в него, както и на широк кръг други специалисти, готови при необходимост да се включат в работните екипи.

Услугите, които предлагаме са насочени изцяло в помощ за стабилизиране на бизнеса на нашите клиенти и разкриване на възможности за неговото разширяване и развитие.

Това е сложен, понякога по-продължителен процес, който изисква качествено и навременно решаване на проблемите, максималното използване на уменията на служителите от екипа ни, както и пълното съдействие от страна на нашите клиенти.

В условията на продължаваща вече трета година финансова криза един от основните проблеми на бизнеса в България е казано най-популярно липсата на пари.

Пазарите се свиват, клиентите плащат все по-нередовно, банките и другите кредитни институции затягат непрекъснато критериите си за финансиране на фирмите с оборотен и инвестиционен капитал.

В тези трудни условия за всяка една фирма е от огромно значение да има до себе си компетентен и отговорен консултант, който не само да решава своевременно възникналите проблеми, но и превантивно да предпазва клиентите си от навлизането в сложни ситуации, водещи до затруднение в дейността им.

С услугите, които предлагаме и с възможностите, които имаме ние, сме тези консултанти.

Нашите услуги обхващат целият спектър от действия, водещи до подобряване на финансовото състояние на клиентите ни, а именно:

Основната цел на целият комплекс от услуги е създаване на условия за оптималното оползотворяване на собствените ресурси на клиентите ни, съчетано при необходимост с осигуряването на най-изгодните за тях условия по привличането на външно финансиране.

Кое ни отличава от конкурентите ни?

  • За нас професионализмът и компетентността са правило, а не допълнителни екстри.

  • За нас конфиденциалността е задължително условие, а не точка от договора.

  • За нас коректното отношение и интереса на клиентите ни са по-важни от преследването на максимално възможната ни печалба.

Ипотечни кредити

РазПро - Актив

Бизнес кредити

РазПро - Бизнес

Продажба на изделия от благородни метали

Продажба на изделия от злато и сребро
 В стремежа си да бъдат постоянно в услуга ...
Научете повече >>

Банковото кредитиране на домакинствата поевтинява през юни

Средният лихвен процент по кредитите за потребление в левове спада през ...
Научете повече >>

Актуалната услуга “Събиране на вземания” в помощ на затруднени компании

“РазПро Финанс Консулт” ЕАД е ...
Научете повече >>

Втори сме по спад на цените на жилищата в Европа

През първото тримесечие на 2011 г. цените на жилищните недвижими имоти ...
Научете повече >>